روغن آلوئه ورا ی آرنیکا
آلوئه ورا
روغن آلوئه ورا
روغن آلوئه ورا از طریق خیساندن برگها یا ژل آلوئه ورا درون یک روغن حامل بدست میآید ، که این فرآیند باعث انتقال یافتن بسیاری از ترکیبات فعال و مواد مغذی آلوئه ورا به روغن حامل میشود . در واقع روغن آلوئه ورا یک اسانس گیاهی نیست ، اما بسیار قدرتمند بوده و استفاده از آن در نسخههای گیاهی و موضعی بسیار محبوب میباشد . باهمراه باشید .
ارزش غذایی
روغن آلوئه ورا سرشار از ویتامین ث ، آ ، ای و ویتامینهای گروه ب میباشد . این روغن همچنین اسیدهای آمینه نظیر کلسیم ، سلنیوم ، روی و منیزیم را در خود جای داده است . برخی از آنتیاکسیدانهای خاص مانند anthraquinones و polysaccharides نیز در این روغن پرخاصیت یافت میشوند .
خواص روغن آلوئه ورا
- پیشگیری از پیری زودرس
- کمک به شفافیت پوست
- بهبود سلامت مو و پوست سر
- کاهش چینوچروکها و لکههای پوستی
- کاهش ریزش مو ، شوره سر و موخوره
- تحریک رشد مو
از آنجایی که این روغن طبیعتی ضدالتهابی دارد ، میتواند با استرس اکسیداتیو در پوست مبارزه کرده و علائم افزایش سن را کاهش دهد . همچنین مالیدن این روغن بر روی مو و پوست سر باعث تقویت سلامتی مو میشود .
اگرچه روغن آلوئه ورا خوردنی نیست ، اما میتوانید مقادیر کم آن را بر روی لبها و لثهها استفاده کرد تا بافت و سلامت این نواحی از دهان افزایش پیدا کنند . بیماری لثه یک مشکل جدی است ، اما استفادۀ کم از این روغن میتواند به پیشگیری از این بیماری و مشکلات مشابه دهان کمک کند .
طرز تهیه روغن آلوئه ورا
- دو سر یک برگ بزرگ آلوئه را برش بزنید .
- برگ را به قسمتهای کوچک برش زده و سپس آنها را درون یک شیشه قرار دهید .
- روغن نارگیل را درون شیشه ریخته و درب شیشه را ببندید .
- شیشه را به مدت ۲ ماه در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید .
- بعد از ۲ ماه برگهای آلوئه ورا را از شیشه خارج کنید .
عوارض جانبی
برخی از عوارض جانبی روغن آلوئه ورا شامل واکنشهای آلرژیک ، اسهال و خطراتی برای بیماران مبتلا به دیابت میباشند . اگرچه مصرف خوراکی این روغن بسیار نادر است ، اما در مقادیر کم میتواند برای ناراحتیهای گوارشی استفاده شود ، اما باید مراقب باشید ، زیرا این میتواند منجر به بروز اسهال در برخی افراد گردد . اگر هنگام مصرف این روغن با التهاب موضعی یا بروز راش بر روی پوست مواجه شدید ، مصرف آن را سریعا متوقف کنید .